perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kevätkoti 2017

Pitkästä aikaa! Kevätaurinko on osunut tähänkin torppaan ja ajanut laiskan bloggarin näppäimistön ääreen. Todellisuudessa isompi pikkupoika on flunssan kourissa, joten kiireinen työ- ja harrastusrumba seisahtui ainakin tälle päivää ja mahdollisti visiitin tänne. 

Auringon säteet ja poikkeuksellisen siisti, rumsteerattu olohuone pakottivat tarttumaan kameraan ja esittelemään aikaansaannoksiamme teille. Kaikki sai alkunsa kuukauden päivät sitten, kun olimme Nuppusen kanssa koko päivän jumppatouhuissa. Miesväkeen oli sillä välin iskenyt poikkeuksellinen sisustusvimma ja huonekalut olivat pyörähtäneet uusille paikoille. Muutos kilahti kuvan muodossa puhelimeeni, saaden epäluuloisia ensiajatuksia. Paikan päällä, ja etenkin päivien kuluessa, sohvan uusi sijainti tv:seen nähden oli ehdottomasti toimivampi, kuin edellinen ratkaisu. Oli ihanaa, kun koko perhe mahtui kivasti riviin sovalle leffailtaa viettämään. Aikaisemmin lapset olivat kiistelleet, kuka pääsee sohvan nurkkaan lähimmäksi tv:tä, loppujen kasaantuessa jonoksi ensimmäisen perään. Silti jokin feng shui olohuoneesta uupui. 

 Yllä kuvat ennen ja jälkeen.

Feng shuitkin loksahtivat lähestulkoon paikoilleen, kun Jyskin katalogissa koreili Aulum-sivupöytä mukavaan tarjoushintaan. Samainen sivupöytä oli osunut silmiini jo aikaisemmin  La Petite Princesse-blogin Elisan kauniissa kodissa.  Aiemmin sille ei olisi ollut paikkaa, eikä tarvettakaan, mutta nyt se oli kuin tehty myös meidän olohuoneen pienemmän ikkunan eteeen. Kiitos Elisa, huippu ideat on tehty matkittavaksi! ;)
Tosin Nuppusen kommentti: -"äiti toi on sun kolmas koristepöytä tässä tilassa", aavistuksen latisti tunnelmaa. Uudelle koristepöydälle tarttui Jyskin valikoimista toki myös uudet koristeet - sievät kynttilänjalat.
Uusi, paremmin tilaan sopiva sohva on tulevaisuuden hankintalistalla, siihen asti mennään tällä. Oliivipuun hankin vielä, kunhan niiden kausi alkaa.

Oletteko te jo laitelleet kevättä kotiin?

2 kommenttia:

 1. Vähänkö ihanat noi kynttilänjalat ja uusi järkkä on kyllä telkkarin ja muun iltatoiminnan kannalta tosi hyvä <3 Ja kiitos ihana <3
  ps. kolme koristepöytää on ihan pätevä määrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Kynttilän jaloille tosiaan kertyi hintaa huimat 5,-! :D

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...